GUITAR JAZZ


Formació de SOLO:
Oriol Gonzàlez, guitarra

Formació de DUO:
Oriol Gonzàlez, guitarra
Benoit Poinsot, saxo

Formació de QUARTET:
Oriol Gonzàlez, guitarra i mandolina
Benoit Poinsot, saxo i melòdica
Olivier Rocque, bateria
Marc Cuevas, contrabaix

Una proposta que parteix de la guitarra com a fil conductor i s’expandeix en forma de dúo, trio o quartet a través de la incorporació d’altres instruments com la mandolina, el saxo, el contrabaix o la bateria. La sonoritat general de la formació es podria enmarcar en l’estil que varen desenvolupar ja fa més de cinquanta anys guitarristes com Charlie Byrd, Baden Powell o Laurindo Almeida i saxofonistes com Scott Hamilton o Stan Getz.

Des de la seva creació com a grup, l’any 2014, Anouhom s’ha centrat en l’elaboració i enregistrament de diferents repertoris amb una unitat temàtica: The Standard Side, els ‘standards’ de jazz més coneguts amb composicions de Gershwin, Ellington, Reinhardt o Jobim, entre d’altres; The Pop Side, temes de la música pop de les últimes dècades del segle XX amb versions de Lou Reed, Van Morrisson, The Beatles, Simon & Garfunkel o The Police, i The Django Side, les composicions del guitarrista Django Reinhardt adaptades a la sonoritat de la formació.

En els seus concerts el grup presenta un d’aquests repertoris amb explicacions i anècdotes de l’estil o combina temes de tots tres, segons l’ocasió.

……….

Leer en Español

Una propuesta personal de Oriol Gonzàlez que nace a partir de la guitarra como hilo conductor y se expande en forma de duo, trio o cuarteto a través de la incorporación de otros instrumentos como la mandolina, el saxo, el contrabajo o la bateria. La sonoridad general de la formación se podria enmarcar en el estilo que desarrollaron hace mas de cincuenta años guitarristas como Charlie Byrd o Laurindo Almeida y saxofonistas como Scott Hamilton o Stan Getz.Desde su creacion como grupo, el año 2014, Anouhom se ha centrado en al elaboracion y grabacion de distintos repertorios con una unidad tematica: The Standard Side, los ‘standards’ de jazz mas conocidos con composiciones de Gershwin, Ellington, Reinhardt o Jobim, entre otros; The Pop Side, temas de la música pop de las ultimas decadas del siglo XX con versions de Lou Reed, Van Morrisson, The Beatles, Simon & Garfunkel o The Police, y The Django Side, las composiciones del guitarrista Django Reinhardt adaptadas a la sonoridad de la formación.

En sus conciertos el grupo presenta uno de estos repertorios con explicaciones y anecdotas del estilo o combina temas de los tres, según la ocasión.

……….


 gonzalez.oriol@gmail.com |   +34 629 921 079