VOCAL JAZZ


Formació de DUO:
Susana Torregrosa, veu
Oriol Gonzàlez, guitarra

Formació de QUARTET:
Susana Torregrosa, veu
Francesc Capella, piano
Oriol Gonzàlez, contrabaix
Marti Soler, bateria

Susana és una artista que en la seva veu es troba l’essència tímbrica del ‘bel canto’ i l’expressió indomable del jazz i la musica moderna. Entre dos móns musicals distants però al mateix temps germans es desenvolupa l’activitat d’aquesta artista nascuda a Barcelona, que escriu el seu curriculum en els escenaris operístics, els clubs de jazz i els estudis de gravació.

Tant en la formacio de duo com de quartet, aquest grup ens ofereix una manera íntima de gaudir de les cançons que han marcat la història de la música del pop i del jazz en un entorn elegant en el que fruir amb la subtilesa i la varietat dels matisos de la seva música i la calidesa que sempre els acompanya.

……….

Leer en Español

Susana es una artista que alberga en su voz la esencia tímbrica del bel canto y la expresión indomable del jazz y la música moderna. Entre dos mundos musicales distantes pero a la vez hermanos se desarrolla la actividad de esta artista nacida en Barcelona, que escribe su curriculum por los escenarios operísticos, clubs de jazz y estudios de grabación.

Ya sea en formacion de duo o cuarteto este grupo nos ofrece una manera íntima de disfrutar de las canciones que han dejado huella en la historia de la música del pop y jazz en un entorno elegante en el que podamos deleitarnos con la sutileza y variedad de matices de su música y la calidez que siempre les acompaña.

……….